Veelgestelde vragen

Keer terug

Hoe zijn de Brustor zonneluifels te bedienen?

Brustor zonneluifels bieden diverse bedieningsopties en zijn allen verkrijgbaar bij Loratex.

Brustor luifels met elektrische bediening met de Somfy motor

De gemotoriseerde zonwering van Brustor is uitgerust met een betrouwbare Somfy motor, waarmee de luifel eenvoudig te bedienen is via een afstandsbediening, smartphone, tablet of computer. Hierbij is het zelfs mogelijk om de bediening in te stellen op basis van tijd of temperatuur, zodat de zonwering automatisch reageert op de omstandigheden, ook als je niet thuis bent. Deze optie is zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor integratie met smart home-systemen.

Brustor luifels met afstandsbediening

Met de praktische afstandsbediening is een Brustor luifel eenvoudig naar elke gewenste positie sturen. Of je nu één scherm of meerdere schermen tegelijk wilt bedienen, de verschillende kanalen op de afstandsbediening maken het mogelijk om alles soepel en efficiënt te regelen.

Brustor luifels met handmatige bediening

Voor wie een meer budgetvriendelijke optie zoekt, zijn sommige Brustor zonneluifels ook handmatig te bedienen. Deze modellen bieden dezelfde hoogwaardige zonwering voor buiten maar dan zonder motor. Zo is er met Brustor altijd wel een geschikte oplossing te kiezen die perfect past. Wil je graag advies rond welke Brustor luifels en zonneschermen best passen bij jouw project, neem dan gerust verder contact op met Loratex in Oudenaarde nabij Gent. Als specialist in zonwering helpen wij je met plezier verder en kan je bij ons zowel zonneluifels voor je terras als balkon bestellen voor Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Noord-Henegouwen.