Veelgestelde vragen

Keer terug

Hoe zijn Brustor screens te bedienen?

Brustor zonnescreens voor buiten en binnen kunnen bediend worden via verschillende methoden, afhankelijk van de specificaties van de modellen. De meeste Brustor screens voor ramen zijn uitgerust met gemotoriseerde bedieningssystemen die op afstand kunnen worden bediend voor extra gebruiksgemak. Zo zijn veel Brustor screens uitgerust met een Somfy IO motor, waarmee je de zonwering eenvoudig en op afstand kan bedienen via je smartphone, tablet of computer. Daarnaast zijn er opties voor bediening met afstandsbedieningen zoals de Somfy Connexoon of Tahomabox, die ook werken met apps. Voor extra gemak is het ook mogelijk instellingen in te plannen op basis van tijd of temperatuur, zodat je altijd controle hebt, zelfs als je niet thuis bent. De RTS afstandsbediening biedt nog een praktische manier om de screens naar elke gewenste positie te sturen, individueel of in groepen. In totaal bieden Brustor screens verschillende bedieningsopties, afhankelijk van de specificaties van het screenmodel. De Somfy IO motor en RTS afstandsbediening zijn standaardopties voor de bediening van de screens, terwijl bediening via smartphone of tablet een handige optie is voor wie graag de zonwering voor ramen vanaf een afstand wil bedienen. Of je nu kiest voor bediening via smartphone, tablet of afstandsbediening, Brustor screens passen zich aan jouw wensen aan voor optimaal gebruiksgemak. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden met Brustor screens, neem dan gerust contact op met Loratex. Heb je al concrete interesse om screens te kopen, kom dan ook zeker even langs in onze showroom.